img

Αντιναρκωτική Δράση

Για μια κοινωνία χωρίς εξαρτήσεις. Απαλλαγμένη από τις καταστροφικές συνέπειες των ναρκωτικών, αλλά και από ξεπερασμένες αντιλήψεις, νοοτροπίες και πρακτικές.

img

Η εποχή των αλλαγών

Προωθούμε τον αναπροσδιορισμό και την εξυγίανση σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής με σύγχρονες μεθόδους!

P.A.D.A INSTITUTE - ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Όραμα

Το όραμά μας είναι μια κοινωνία χωρίς εξαρτήσεις.

Απαλλαγμένη από τις καταστροφικές συνέπειες της χρήσης των ναρκωτικών, αλλά και από ξεπερασμένες αντιλήψεις, νοοτροπίες και πρακτικές.

Η εποχή των αλλαγών που διανύουμε απαιτεί και επιβάλλει αναπροσδιορισμό δράσεων και διαρκή ενημέρωση, χωρίς εφησυχασμό, σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής.

Το Ινστιτούτο μας απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς, διδάσκοντες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και γενικότερα σε όσους συμβάλουν στην διαπαιδαγώγηση νέων και εφήβων, και έχει ως στόχο να τους θωρακίσει απέναντι στις προκλήσεις των εξαρτήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
img
img
Αντιναρκωτική Δράση

Αποστολή

Πλαισιωμένοι με το καλύτερο και εμπειρότατο επιστημονικό δυναμικό, δημιουργήσαμε έναν οργανισμό προστασίας, ενημέρωσης, προβολής και αντιμετώπισης της μάστιγας των ναρκωτικών, που παρά τις άοκνες προσπάθειες της Πολιτείας δεν έχει αντιμετωπιστεί στον επιθυμητό βαθμό.

Με αρωγούς από την κοινωνία των πολιτών η ¨Αντιναρκωτική Δράση¨ – ¨P.A.D.A.¨ είναι εδώ για να ενώσει όλες τις δυνάμεις της Χώρας αλλά και να προσφέρει τεχνογνωσία από Διεθνείς Φορείς και Οργανισμούς.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ P.A.D.A. – ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Ινστιτούτο P.A.D.A.

Μετά την ίδρυση του Ινστιτούτου P.A.D.A., η λειτουργία μας ξεκίνησε επίσημα στις 21 Μαρτίου 2022. Ξεκινήσαμε την πρώτη μας συνάντηση στο President Hotel, όπου η ομάδα του P.A.D.A. συναντήθηκε με ενδιαφερόμενους φορείς και εκπροσώπους από διάφορες κοινωνικές και επιστημονικές ομάδες και συζήτησε για το συνεχιζόμενο πρόβλημα της τοξικομανίας. Ο Γιάννης Ραχωβίτσας, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ινστιτούτου, συζήτησε με όλους τους παρευρισκόμενους τα πρώτα βήματα και τις δραστηριότητες σε σχέση με τις δράσεις του Ινστιτούτου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης συνεργάτες ειδικοί επιστήμονες του Ινστιτούτου P.A.D.A. από διάφορες βαλκανικές χώρες. Η συζήτηση ήταν γόνιμη και η P.A.D.A. φιλοδοξεί να δώσει πληροφορίες για την επιδημία των ναρκωτικών μέσα στις ρεαλιστικές διαστάσεις του προβλήματος.

img

Δημοσιεύσεις

Εδώ μπορείτε να δείτε Νέα & Δημοσιεύσεις για το Ινστιτούτο P.A.D.A.

Ομιλία Ελένης Μπακούρη στην Άρτα

Ομιλία της πρώην προϊσταμένης του τμήματος ναρκωτικών του Γενικού Χημείου του Κράτους Ελένη Μπακούρη, με θέμα: «Σύγχρονα ναρκωτικά: συνθετικά, νόμιμα, ισχυρά, επικίνδυνα, θανατηφόρα».


18 Μάι, 8 μμ.

Αίθουσα Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου “ΣΚΟΥΦΑΣ” - Άρτα

Ομιλία Γεωργίου Παπαπροδρόμου στην Άρτα

Ομιλία Αντιστράτηγου ε.α. πρώην Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Γεργίου Παπαπροδρόμου, με θέμα: «Η πρόκληση των Ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών στο διαδικτυακό περιβάλλον (Κυβερνοχώρο)».


18 Μάι, 7:28 μμ.

Αίθουσα Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου “ΣΚΟΥΦΑΣ” - Άρτα

Ομιλία Πέγκυς Κυρίτση στην Άρτα

Ομιλία της συμβούλου ψυχικής υγείας Πέγκυς Κυρίτση με θέμα, «Εφηβεία: Μία σημαντική μετάβαση για παιδιά και γονείς».


18 Μάι, 7 μμ.

Αίθουσα Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου “ΣΚΟΥΦΑΣ” - Άρτα

img

Στόχοι

Η προαγωγή, προβολή και ανάπτυξη δραστηριοτήτων για την προστασία από τα ναρκωτικά.

Η επιλογή και εφαρμογή εκείνων των μορφών δράσης που στοχεύουν την ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η πραγματοποίηση και η διοργάνωση  εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ημερίδων, προγραμμάτων συμβουλευτικής υποστήριξης και επιμόρφωσης, ομιλίες, μαθήματα, συνέδρια και εργαστήρια.

Η έκδοση βιβλίων, περιοδικών, φυλλαδίων, προγραμμάτων και γενικά εντύπων που έχουν σχέση με τη συνολική δραστηριότητα του Ινστιτούτου.

Ομάδα

P.A.D.A.

Το Ινστιτούτο μας έχει στελεχωθεί από ανθρώπους που προασπίζονται την δράση μας, και έχουν ως στόχο να συνεισφέρουν στην έρευνα και συλλογή πληροφοριών σχετικά με την προστασία από τα ναρκωτικά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Διοικούσα Επιτροπή
3
Μέλη
40