Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων Ινστιτούτου P.A.D.A. στη Στερεά Ελλάδα

Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων Ινστιτούτου P.A.D.A. στη Στερεά Ελλάδα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο θα πραγματοποιήσουν την επόμενη περίοδο τις ακόλουθες ενημερωτικές εκδηλώσεις:

  1. Χαλκίδα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Υγεία και την Οικογένεια».
  2. Καρπενήσι, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου) με θέμα: «Διαδίκτυο και Αθλητισμός».
  3. Λιβαδειά, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αίθουσα Π.Ε. Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Ψυχοσωματική Υγεία και τη Σχολική κοινότητα».
  4. Άμφισσα, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Άμφισσας - Πλατεία Κεχαγιά) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην κοινωνική προσαρμογή των νέων».
  5. Θήβα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Συνεδριακό Κέντρο Θήβας – Αίθουσα “Αρμονία”) με θέμα: «Ψυχική Υγεία και Αθλητισμός».
  6. Λαμία, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 11) με θέμα: «Εξαρτήσεις: Οι επιπτώσεις τους στην Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη και Λύσεις».

Βασικοί ομιλητές στις ενημερωτικές εκδηλώσεις θα είναι καταξιωμένοι επιστήμονες – μέλη του Ινστιτούτου P.A.D.A.. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα παρεμβαίνουν προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, που μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν υγιή πρότυπα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από το κοινό.

POSTER EXARTHSEIS FINAL