Αντώνης Τραυλός

Αντώνης Τραυλός

Καθηγητής Ψυχολογίας Αθλητισμού & Κινητικής Μάθησης – Μέλος P.A.D.A.

Είναι πτυχιούχος Ε.Α.Σ.Α. Αθηνών με Πιστοποιητικό Ισοτιμίας Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην Ενόργανη Γυμναστική.
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Φυσικής Αγωγής και Αθλητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου McGill (Μόντρεαλ, Καναδάς) και Διδακτορικού στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα (Έντμοντον – Καναδάς).
Από το 2007 μέχρι και σήμερα διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.
Διατέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, μέλος της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, και μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Νοέμβριος 2015–2017).
Διατέλεσε Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (2019-2020) και μέλος της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Λογοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (2019-2022).
Έχει πολυάριθμες συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει εκδώσει έξι συγγράμματα και δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά.