Νικόλαος Κλειδωνάς

Νικόλαος Κλειδωνάς

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής – Μέλος P.A.D.A.

Είναι κάτοχος διπλώματος Ιατρικής και τίτλου μετεκπαίδευσης ειδικότητας ψυχιατρικής στην Ελβετία. Συμμετέχει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχετικά με τη νοσοκομειακή οργάνωση (CAS Leadership IAP/PDAG).
Κατέχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στις Εξαρτήσεις και τη Ψυχιατρική Κλινική στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου και είναι Ειδικός Ψυχίατρος στην Κύπρο και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κύπρου.
Ακόμη, έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα σπουδών στην Ειδική Ψυχοτραυματοθεραπεία στην Ελβετία (PDAG) και έχει εκπαιδευτεί στην ιατρική ψυχοθεραπεία και τη ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία, στο τμήμα Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.
Από το 2021 ήταν Επιμελητής Α στα εξωτερικά ιατρεία Brugg και στα εξωτερικά ιατρεία για υποκατάστατα στο Κέντρο για την Παροχή Υπηρεσιών σχετικά με Ψυχιατρικές Διαταραχές λόγω Εξάρτησης (Centre for Addiction Disorders Psychiatric Services). Διετέλεσε Επιμελητής Α’ στο Τμήμα θεραπείας εξαρτήσεων στην Κλινική Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας στο ίδιο Κέντρο. Διετέλεσε επίσης Αναπληρωτής Διευθυντής, αλλά και ειδικός ψυχίατρος στο Ινστιτούτο Ιατρικής της Εργασίας «Endomed» στο Σμεντέρεβο της Σερβίας.