Χριστίνα Γαλανοπούλου

Χριστίνα Γαλανοπούλου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Γενική Διευθύντρια P.A.D.A.

Σπούδασε Φυσική Αγωγή με ειδικότητα προπονήτριας στίβου και μεταπτυχιακού τίτλου Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων». Επιπρόσθετα, είναι Διπλωματούχος της Σχολής Ναυαγοσωστικής LIFEGUARDHELLAS με Πιστοποίηση της Παγκόσμιας Ναυαγοσωστικής Ομοσπονδίας ILS, υπεύθυνη εκπαιδευτικού και πολιτιστικού τομέα στο Σύλλογο Ελληνικής Ιερακοτροφίας αλλά και Σύμβουλος Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής.
Κατά το έτος 2018 συμμετείχε στο 7ο UEFA MEDICAL SYMPOSIUM στην Αθήνα και το 2020 ήταν η σημαιοφόρος της τελετής παράδοσης -παραλαβής της Ολυμπιακής φλόγας των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Είναι πρόεδρος και προπονήτρια της ομάδας στίβου Girls Team Galanopoulou, επιστημονική υπεύθυνη σε θέματα Άθλησης και ενημέρωσης για τα οφέλη της στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο I-PAIDI για παιδιά με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας ΔΕΠΥ, καθώς και υπεύθυνη επικοινωνίας του ΚΕΠΙΧ -Κέντρου Επιχειρήσεων Περιφέρειας Αττικής για την Αντιμετώπιση του COVID-19. Τέλος, είναι υπεύθυνη οργάνωσης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του τμήματος Αμαρουσίου, έχει συνεργαστεί στο CampBasket Ν. Γκάλης ως γυμνάστρια και έχει διατελέσει υπεύθυνη φυσικής κατάστασης ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.